Ερωτήσεις – Απαντήσεις και Έννοιες που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε εύκολα και γρήγορα τον γάμο των ονείρων σας!

Είτε έχεις ονειρευτεί αυτή την ημέρα από μικρή είτε σιγά σιγά αρχίζεις να προσδιορίζεις τι θέλεις θα συνειδητοποιήσεις ότι αν δεν οργανωθείς σωστά θα μπερδευτείς και μπορεί να ξεχάσεις ή να αφήσεις πράγματα για την τελευταία στιγμή.


Οι δουλειές σου
Kάθισε  ένα Κυριακάτικο πρωινό και γράψε πρόχειρα σε ένα χαρτί ποιες είναι οι δουλειές και οι ετοιμασίες που πρέπει να επιβλέψεις. Σκέψου καλά, πάρε το χρόνο σου και μην αφήσεις τίποτα έξω από τη λίστα. Ακόμη και η αγορά των παπουτσιών του γαμπρού σε αφορά και πρέπει να φροντίσεις να γίνει στην ώρα της.
Αφού το κάνεις αυτό γράψε τα πάντα καθαρά σε ένα τετράδιο αφήνοντας χώρο για σχόλια και σημειώσεις. Σε αυτό το τετράδιο θα σημειώνεις κάθε μέρα τι έχεις κάνει για το γάμο, τι έχεις δει, τι προσφορές έχεις πάρει και τι μένει ακόμα να κάνεις.


Το χρονοδιάγραμμα
Ο χρόνος όταν προετοιμάζεσαι για το γάμο σου είναι πολύτιμος γι’ αυτό πρέπει να τον εκμεταλλευτείς και να τον διαθέσεις σωστά. Ανάλογα με τις προσφορές και τις λεπτομέρειες που θα μαζέψεις στις πρώτες ημέρες των προετοιμασιών σου, θα οργανώσεις και το χρόνο σου. Χρησιμοποίησε χρωματιστούς μαρκαδόρους για να τονίσεις επείγουσες δουλειές και πρόσθεσε στο τετράδιο σου ένα μινι ημερολόγιο για να σημειώνεις σημαντικές ημερομηνίες με πρόβες, ραντεβού ή και παραλαβές υλικών.
Εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι να αφήνεις άφθονο περιθώριο για τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου έτσι ώστε να μην έχεις απρόοπτα ή έλλειψη χρόνου λίγο πρίν τη μεγάλη σου ημέρα.


Η βοήθεια
Κάθισε με τον καλό σου, τη μητέρα, την καλύτερη σου φίλη ή όποιον άλλο νομίζεις πως μπορεί να σε βοηθήσει και μοιράστε τις δουλειές. Σιγουρέψου πως η δουλειά που αναθέτεις στον κάθε ένα είναι μέσα στις δυνατότητες του και πως θα την κάνει μέσα στα χρονικά πλαίσια που του δίνεις. Ζήτα τους να σε ενημερώνουν για τα πράγματα που κάνουν ώστε να τα σημειώνεις στο τετράδιο σου και να ξέρετε έτσι όλοι που βρίσκεστε χρονικά και από άποψη προόδου.


Μερικά tips